info@hemp-power.com

+ 49 170 91 252 81

Пон - Пет: 8: 00 - 18: 30

Онлајн продавница секогаш отворена

Мени

Сите Kannaway производи се произведени со највисок квалитет, се преку шалтер и преку шалтер

Kannaway производи

Центарот на градот за сите Може Гости производи и масла се одгледуваат во контролирана, пестициди бесплатни животната средина во Европа и собираат, а ќе има тест Triple LAB подложен на тоа се нарекува, ние во процесот на развој во различни тестираат за да се Laboern дека тоа е апсолутно слободен е од нечистотии.

NEU

Дома 1

Чиста злато 30 ml

500 mg CBD

Ново во продавница!

Дома 2

Вашето здравје е најважно за нас

Hanfrpodukte за консумирање од човекот, содржат протеини, јаглехидрати и масти (главно во форма на масло коноп семе), како и висок процент на влакна и неколку важни витамини и минерали.

Сакате еден
Станете дистрибутер?
Дознајте за дистрибутивното партнерство
и пријавете се себеси.

Канабисот е еден од најголемите
Ресурси на природата и нуди безброј можности

Денес канабис канабисот и КБР се повеќе се прифаќаат од страна на многу потрошувачи ширум светот. Сепак, ова не беше случај кога првпат почнавме да истражуваме
Потенцијалните придобивки од растението канабис сатива започнаа. Kannaway е првата компанија од ваков вид и светот.

За време на поголемиот дел од 20. Во 19-тиот век растенијата од канабис, како што се индустриски коноп, беа широко погрешно разбрани, што резултираше со тоа што многу луѓе не успеаја да го препознаат неверојатен потенцијал што го нудат. Со илјадници практични апликации, вклучувајќи и велнес, исхрана, влакна, текстил и еколошки градежни материјали, Kannaway сака повторно да ја направи конопот суштински дел од трговијата и земјоделството. Со оваа цел на ум и управувано од една мала група пионери од коноп, Каннавеј го започна патувањето за да донесе решенија за канабис назад во светот.

Дома 3

Што е канабис?

Дома 4

Канабисот е име на група растенија кои припаѓаат на семејството cannabaceae (се изговара кана-залив-see-око). Во рамките на групата постојат различни растенија кои имаат многу различни употреби

Многу од нас знаат дека цитрусот не е специфично овошје, туку група плодови. Вклучувајќи лимес, лимони, портокали и грејпфрут.

Слично на тоа, канабисот е познат главно за два главни растителни видови; Коноп и марихуана. Иако тие може да изгледаат исто, тие се всушност многу различни.

Дома 5

пионери

Историски гледано, индустриската употреба на коноп достигнува до 10.000 години. Меѓутоа, во последниве години, и со сегашното законодавство, индустрискиот коноп речиси исчезна од нашиот екосистем. Како што нашата група почна да ги истражува можностите за коноп, можностите изгледаа бескрајни. Во раните денови, технологијата на производство, бербата и преработката на коноп едноставно не постоеше на наш план.

Така го измисливме

Зошто сме различни

И за разлика од нашите колеги, ние не застануваме овде. Секоја серија потоа е подложена на нашиот ригорозен Triple Lab Testing ™ процес, кој ги тестира својствата на нашето чисто CBD конопно масло три пати во текот на производството за да се обезбеди сигурност и конзистентност.

Нашето масло првпат се тестира по жетвата за остаток на загадувачи, а потоа повторно се увезува во САД од ISO / IEC 17025: акредитирана лабораторија 2005. Завршната фаза од тестирањето е по производството на нашите производи во согласност со Good Manufacturing Practices за да се потврди ефективноста и можните загадувачи. Додека ги преземаме овие чекори за да го развиеме најтешкото лабораториско тестирање во индустријата, ние продолжуваме да веруваме во интегритетот на нашите производи - и вие, нашите Амбасадори на брендови, и на вашите семејства и клиенти. Додека ги преземаме овие чекори за да го развиеме најтешкото лабораториско тестирање во индустријата, ние продолжуваме да веруваме во интегритетот на нашите производи - и вие, нашите Амбасадори на брендови, и на вашите семејства и клиенти.

Дома 6
Дома 7

Нашите коноп добиени CBD масла се направени со користење на уникатни сорти на не-ГМ коноп со висока содржина CBD. Нашите земјоделски кооперативни наоѓа во живописен подножјето на северна Европа и се базира на земјоделство техники прастара безбедно да се развива нашата растенија канабис без употреба на хербициди, пестициди и хемиски ѓубрива. Ние користиме специјализиран, нетоксичен процес на екстракција на CO2 за да го отстраниме маслото од фабриката CBD со богатство, за да обезбедиме здрава екстракт од CBD без загадување.

Зошто CBD од Kannaway

Фитоканабидоиди, терпени и флавоноиди се хемиски соединенија слични на телото кои делуваат на ендоканабиноидниот систем на човекот и животните. Рецепторите за тоа се пред се во мозокот. КБР е способен да комуницира со клетките.

Индиректно или директно, КБР може да влијае на:
Ванилоидни рецептори - регулирање на болка
Аденозински рецептори - циклус на спиење
Серотонински рецептори - управување со стрес-стрес

Дома 8

Од Cannobinoide комуницирате толку ефикасно со нашите и на системот за животно endocannabinoid, тие може да придонесе за подобрување на следните пореметувања: (изјавите дадени во овој текст се за правни причини не лечејќи ветување!)

 • Антиоксиданс (слободни радикали)
 • алергии
 • Општо здравје
 • Рак
 • анксиозност
 • анорексија
 • депресија
 • болка

 • Стрес
 • Übersaüerung
 • Регенерација на мускулите
 • Алцхајмеровата болест
 • епилепсија
 • воспаление

Наше ветување

Дома 9
Дома 10

кат

Сè влијае врз растот на растенијата и храната - од климата до височините, од потеклото на семето до искуството на земјоделецот кој се грижи за тоа и така натаму. Затоа нашиот тим изгледаше насекаде да ја пронајде вистинската фарма за да ги испорача нашите состојки соодветно и да ги задоволи нашите стандарди.

Нашето пребарување конечно нѐ одведе во земја која е една од водечките светски земјоделски и градинарски гиганти - Холандија. Таму, најдовме партнер кој не само што го дели нашиот ентузијазам за потенцијалот на канабисот, туку и внимателно се грижеше за неговите култури и редовно проверуваше земјата и почвата да растат коноп со највисок квалитет за нашите клиенти. Коноп кој е без пестициди, хербициди и хемиски ѓубрива.

технологија:

Изворот на нашите состојки е од суштинско значење, но тие се само првиот чекор во нашата посветеност на почвата за продажба ™. Наместо користење на токсични супстанции како што се пропан или бутан, отидовме на природниот пат. Нашите CO2 обновување на течност процес трансформира фабриката коноп во употребливи биомаса. Од таму ќе поминеме низ разните процеси на рафинирање за да ги произведеме нашите основни масла од коноп. Во првиот чекор, CBD маслото од коноп е рафинирано колку што е можно помалку и оставено во неговата оригинална форма. Во последниот чекор, речиси целиот растителен материјал се филтрира со свој метод и се отстрануваат вишокот на восоци.

безбедност:

Бидејќи безбедноста е нашиот врвен приоритет, гаранцијата за квалитет која започнува во нашите области е сертифицирана во нашите научни лаборатории. Насоките што ги создаваме помагаат да ги обезбедиме најбезбедните, најквалитетни производи со најчисти состојки за нашите клиенти. Затоа сме развиле ригорозен повеќефазен лабораториски процес за тестирање или Triple Lab Testing ™ за да осигуриме дека тоа е во согласност со нашите стандарди за почва до продажба ™.

образование:

Нашата посветеност кон совршеност не завршува со зрелоста на нашите производи. Ние веруваме дека имаме одговорност да ги едуцираме колку што е можно повеќе луѓе за важноста на ендоканабиноидниот систем во нашето тело и клучната улога на канабис во нашата благосостојба.

Затоа сме посветени на поддршка на EchoConnection.org. ECHO е непрофитна организација посветена на помагање на семејствата кои бараат канабиноиди. Постои сеопфатен пристап кон образованието, соработката и надежта.

CBD масло од коноп е природен растителен екстракт

Од нашето основање, ние се разви во злато стандард на индустријата за директен маркетинг коноп нафта компанија, нудејќи широк спектар на CBD коноп нафтени производи за клиентите од целиот свет. Во неколку круга на обиди и грешки, Kannaway ги усоврши многуте техники, технологии, па дури и мерки за контрола на квалитетот што ги користиме секојдневно, за да ви понудиме само најдобрите и најефективни CBD производи.

CBD маслото од коноп е природен растителен екстракт добиен директно од стебленцата и семето на коноп и често се рекламира како дневен додаток за промовирање на рамнотежата и целокупното здравје. Не сите CBD производи се исти. Исто како и другите производи што ги користите на редовна основа, треба да бидете исто толку селективни во врска со вашиот CBD масло за коноп.

NEU

Дома 1

Чиста злато 30 ml

500 mg CBD

Ново во продавница!

Дома 2

Вашето здравје е најважно за нас

Hanfrpodukte за консумирање од човекот, содржат протеини, јаглехидрати и масти (главно во форма на масло коноп семе), како и висок процент на влакна и неколку важни витамини и минерали.

Сакате еден
Станете дистрибутер?
Дознајте за дистрибутивното партнерство
и пријавете се себеси.

СТОП
30% заштеда?

Сакате да знаете како да добиете поевтини CBD производи? Потоа се пријавите овде сега